Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

“O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας σας προσκαλεί

την Κυριακή 18/12/2022 στις 17.30

στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί εντός του σχολικού κτηρίου.

-Αφήγηση παραμυθιού από την κα Δήμητρα Μητρέντση

-Face Painting

-Χειροτεχνίες

-Τραγούδι και χορός

Ελάτε να διασκεδάσουμε ακούγοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Πρόσφερε κι εσύ ένα κουτάκι εβαπορέ γάλα στο δέντρο αγάπης και προσφοράς που θα φτιάξουμε μαζί, βοηθώντας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!

Γιατί Χριστούγεννα σημαίνει Αγάπη!

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να φέρετε κάτι για τον μπουφέ μας (πχ αλμυρά, γλυκά, αναψυκτικά, χυμούς κ.α.) και την καλύτερή σας διάθεση!

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Επίδοση ελέγχου προόδου της βαθμολογίας Α΄ τριμήνου

Η επίδοση του ελέγχου προόδου της βαθμολογίας Α΄ τριμήνου, για τις τάξεις Γ, Δ, Ε και ΣΤ θα γίνει τη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 από τις 13.15 -14:00.

Την ίδια ημέρα μπορούν να προσέλθουν, εφόσον επιθυμούν, και οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών των τάξεων Α΄ & Β΄, για τις οποίες δεν προβλέπεται βαθμολογική αξιολόγηση των μαθητών, προκειμένου να ενημερωθούν περιγραφικά για την επίδοση των παιδιών τους.

Προκειμένου να διεκπεραιωθεί η διαδικασία με ασφάλεια και αποτελεσματικά, παρακαλούμε για τα ακόλουθα:

  • Οι γονείς που παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, παρακαλούνται να βρίσκονται στο σχολείο έγκαιρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί  παράδοση – παραλαβή των παιδιών, έτσι ώστε στην συνέχεια, οι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν απερίσπαστα να ασχοληθούν με την ενημέρωση των γονέων.
  • Τα παιδιά που αποχωρούν μόνα τους, θα αποχωρήσουν όπως κάθε μεσημέρι. Τυχόν παραμονή τους στο προαύλιο περιμένοντας τους γονείς τους, θα θεωρηθεί πως γίνεται με την ευθύνη των οικογενειών, καθώς μετά τις 13.15 δεν θα υπάρχει κανείς εκπαιδευτικός να τα επιτηρεί.
  • Οι γονείς θα εισέλθουν στον χώρο του σχολείου, αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση-παραλαβή των παιδιών και έχουν μεταβεί οι εκπαιδευτικοί στις αίθουσες προς ενημέρωση.

Παρακαλούμε επίσης για την προστασία όλων, την τήρηση των προληπτικών μέτρων για covid-19 (π.χ  χρήση μάσκας, αποφυγή συντονισμού κατά την αναμονή).