4ο Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος της Ι.Μ.Β.Ν.Κ.

 

Αφίσα Σκάκι 2017ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ

Προς

τη Διεύθυνση

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ημαθίας

Αξιότιμοι,

το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς μας Μητροπόλεως, στα πλαίσια των φετινών ΚΓ? Παυλείων, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Βεροίας, για τέταρτη συνεχή χρονιά, πρωτάθλημα Σκάκι. Το πρωτάθλημα θα διαξαχθεί κατά τα Σαββατοκύριακα 20-21 και 27-28 Μαΐου, στις τρείς πόλεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να ενημερώσετε ως την Παρασκευή 19 Μαρτίου, τις διευθύνσεις των Δημοτικών Σχολείων του νομού μας, για την προσπάθειά μας αυτή, προωθώντας παράλληλα και το ενημερωτικό υλικό -το οποίο επίσης σας αποστέλλουμε στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου- προτρέποντας τους εκλεκτούς διευθυντές και διδασκάλους να ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές και τις μαθήτριες των πόλεων και των χωριών μας.

Έχοντας τη βεβαιότητα για τη θετική σας ανταπόκριση ?δεδομένης της μέχρι σήμερα άριστης συνεργασίας μας- σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε σε σας προσωπικά και τους συνεργάτες σας κάθε επιτυχία στο σπουδαίο έργο σας της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας.

Μετά τιμής

ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος

της Ιεράς Μητροπόλεως

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Ανθόπουλος

 

 Λίγα Λόγια:

Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις (προκριματική και τελική). Οι προκριματικοί αγώνες θα γίνουν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Για τα παιδιά της Αλεξάνδρειας:

το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, στις 5 μ.μ.,

στο Επισκοπείο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγία),

  • Για τα παιδιά της Βέροιας:

την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στις 11 π.μ.,

στο κατασκηνωτικό κέντρο, στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά,

  • Για τα παιδιά της Νάουσας:

το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 6 μ.μ.,

στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου.

Οι τελικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 11 π.μ., στο κατασκηνωτικό κέντρο, στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, στη Βέροια.

πληροφορίες: Τεύχος 4ου Διενοριακού Πρωταθλήματος Σκάκι