Βραβεύσεις για το Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο και τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» που διοργανώθηκε από το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Μεταξύ των βραβευθέντων και οι μαθητές του σχολείου μας:

Για την Α’ φάση του διαγωνισμού οι…
ΔΕΛΛΑ ΒΑΓΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΟΤΣΚΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΕΛΗΣ ΑΝΑΝΙΑΣ
ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΝΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΖΑΛΙΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
από την Ε’ Τάξη,

και οι…
ΚΑΠΡΑΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΤΖΗΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΤΣΑΓΚΕΡΑ ΣΟΦΙΑ
από την ΣΤ’ Τάξη.

Για την Β’ φάση του διαγωνισμού…
ΔΕΛΛΑ ΒΑΓΙΑ, ΚΑΡΕΛΗΣ ΑΝΑΝΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΝΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

{AG}2015/maths2015{/AG}

Ημέρα Αλληλεγγύης

Την Πέμπτη, 18 Απριλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα (Εβραίικα), από τις 10:00 έως τις 13:30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι θα τραγουδήσουν, θα συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια.
Παρακαλούμε να φροντίσετε την ημέρα της εκδήλωσης το παιδί σας να φέρει μαζί του στο σχολείο τρόφιμα μακράς διάρκειας (π.χ. λάδι, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, γάλα, αλεύρι) , τα οποία θα παραδώσει στο χώρο της εκδήλωσης στα καλάθια συλλογής τροφίμων του Δήμου Βέροιας προκειμένου να βοηθήσουν τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες.

Βέροια, 11/4/2013

Ο Δ/ντής του σχολείου

Γεώργιος Μακαρατζής