Ενημέρωση για εκλογές Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων

καλπηΑγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 1:15 το μεσημέρι, ταυτόχρονα με την παραλαβή των βαθμών των παιδιών μας, θα γίνουν οι εκλογές για νέο Δ.Σ. του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο ψηφοδέλτιο, να ενημερώσουν μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι τηλεφωνικά στο νούμερο 6972504414. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Το Δ.Σ. του 8ου Δημοτικού Σχολείου

Αποκριάτικη Γιορτή Συλλόγου Γονέων

Η καθιερωμένη αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00.

Στην περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου του σχολείου

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Επιθετικότητα και σχολικός εκφοβισμός

DSC03836Την Δευτέρα 20-3-2017 και 17:30, τα συστεγαζόμενα σχολεία του  8ου Δημοτικού Σχολείου, 8ου Νηπιαγωγείου και Ειδικού Σχολείου Βέροιας, πραγματοποίησαν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  για την επιθετικότητα και τον σχολικό εκφοβισμό σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Πρόσβαση». Εισηγήτρια ήταν η κα. Σέβη Γεωργιάδου, κοινωνική λειτουργός του Κέντρου.

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς και ανήκει στις σχολικές δράσεις πρωτογενούς  πρόληψης φαινομένων βίας και σχολικού εκφοβισμού. Η εισηγήτρια  ανέλυσε πολύπλευρα και με αμεσότητα το  φαινόμενο αλλά και τους τρόπους πρόληψης και υποστήριξης δίνοντας έμφαση στην απαραίτητη καλή συνεργασία σχολείου και  οικογένειας.

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και την συνεργασία,  την κα. Σέβη Γεωργιάδου.

Αποκριάτικη Εκδήλωση

apokrΟ Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, διοργανώνει για τους μαθητές και γονείς, αποκριάτικη εκδήλωση στον αύλειο χώρο του σχολείου,

την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00,

ζητώντας και την συνδρομή των μελών του όπως αναφέρεται στην παρακάτω πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμοι γονείς,

στην προσπάθεια του Συλλόγου γονέων, να οργανώσει την αποκριάτικη γιορτή η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 θα θέλαμε στο πλαίσιο της συμμετοχής σας, όποιος θέλει και μπορεί να συνεισφέρει ένα από τα παρακάτω είδη τα οποία θα προσφερθούν μέσω του μπουφέ της γιορτής.

 • κρέας (ωμό για ψήσιμο, όπως σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ)
 • πίτσα ή πίτα
 • αναψυκτικά – χυμοί

Επίσης είναι σημαντικό όποιος-α μπορεί να συμμετέχει στο καθάρισμα της αυλής, μετά το τέλος της γιορτής με σκούπα και φαράσι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
8ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κοπή Βασιλόπιτας

pita 2017Την Τετάρτη  25 -01-2017,  πραγματοποιήθηκε σε όλα τα τμήματα του σχολείου, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας φρόντισε να εξασφαλίσει  βασιλόπιτες για κάθε τμήμα και για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ο τυχερός μαθητής από κάθε τμήμα κέρδισε ένα συμβολικό δώρο, κατάλληλο για την ηλικία του, προσφορά του Συλλόγου Γονέων.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία και την προσφορά του και ευχόμαστε στους μαθητές μας και σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας υγεία,  προσωπική και οικογενειακή ηρεμία και τύχη για τη νέα χρονιά.

Εκλογές Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

imagesΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Όπως ίσως γνωρίζετε, φέτος ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Έτσι, σύμφωνα με το καταστατικό μας πρέπει να διενεργηθούν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί στην τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση για την πραγματοποίηση των εκλογών τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 1:00 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στο χώρο του σχολείου.

Παρακαλούμε επίσης όποιος ή όποια γονέας – κηδεμόνας προτίθεται να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο ας επιστρέψει το παρόν έγγραφο με το ονοματεπώνυμο προς διευκόλυνση κατάρτισης του ψηφοδελτίου.  

Πληρ: Φυλακτός Αναστάσιος, 6946721623

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Συνδρομή Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 5? ανά οικογένεια ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών. Παρακαλούμε όπως επιστρέψετε φόρμα με τα χρήματα μέσω των παιδιών σας στους δασκάλους, αναγράφοντας τα στοιχεία  που ζητούνται και ακολούθως με φροντίδα του συλλόγου θα σας παραδοθεί η απόδειξη.

Η συνδρομή αυτή αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σύλλογο και είναι σημαντική προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών μας.

Με εκτίμηση

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιαςsindomit_1

Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση ? συζήτηση

Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

8ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00, στο χώρο του σχολείου, σε ενημερωτική συνάντηση ? συζήτηση για την «πρόληψη της σχολικής βίας ? εκφοβισμού» με ομιλητές τους:

 • Ειρήνη Αναγνώστου – Κελεπούρη, Ph.D., Σχ Ψυχολόγο Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Ημαθίας με θέμα: «Η αυλή του σχολείου με φοβίζει: κρούσματα επιθετικότητας και σχολικός εκφοβισμός στην ζωή των παιδιών».
 • Τολιόπουλο Αντώνιο, Καθηγητή Πληροφορικής, με θέμα: «Διαδικτυακός Εκφοβισμός ? προστασία στο διαδίκτυο».

Με τη λήξη των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση

Αποκριάτικη εκδήλωση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
8ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος γονέων θα διοργανώσει την αποκριάτικη γιορτή στο προαύλιο του Σχολείου την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00.
Στα πλαίσια της γιορτής θα υπάρχει μπουφές με εδέσματα που θα προσφέρουν οι γονείς καθώς επίσης και ψησταριά όπου θα διοργανωθεί το απαραίτητο ψήσιμο με ευθύνη του ΔΣ του Συλλόγου.
Επίσης θα υπάρχει μικροφωνική και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά με όμορφα και χρήσιμα δώρα. Η τιμή του λαχνού θα είναι 1,00 ? .
Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας.

Με τιμή το ΔΣ του Συλλόγου

Εποχική Γρίπη

gripi

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ (Φ1/19740/Δ2 /5-2-2016),  Με αφορμή ερωτήματα σχετικά με την εμφάνιση της εποχικής γρίπης, συστήνονται στις σχολικές μονάδες οι ακόλουθες οδηγίες με σκοπό την πρόληψη της εξάπλωσής της:

 1. Παιδιά που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης αναμένουν, σε χώρο όπου δε θα έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα, μέχρι να τα παραλάβουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους, οι οποίοι θα πρέπει να ειδοποιούνται αμέσως.
 2. Συστήνεται για την αποφυγή της εξάπλωσης της εποχικής γρίπης να τηρούνται οι κανόνες ατομικής υγιεινής, όπως:
 • Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.
 • Αποφυγή κοινής χρήσης των μολυβιών, των στυλό, των μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων.
 • Σε βήχα ή φτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο. Το χρησιμοποιημένο χαρτομάντιλο πρέπει να απορρίπτεται αμέσως μετά τη χρήση στους κάδους απορριμμάτων.
 • Απαγορεύεται τα παιδιά να πίνουν νερό απευθείας από τη βρύση με το στόμα.
 • Τακτικό πλύσιμο των χεριών των παιδιών και των εργαζομένων με υγρό σαπούνι και νερό ή εναλλακτικά να χρησιμοποιείται αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη.

Οι παραπάνω οδηγίες πρέπει να τηρούνται και από το προσωπικό των κυλικείων.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές σχολικών μονάδων να ενημερώσουν την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων).

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΑΝΤΗΣ