Εορτασμός Πολυτεχνείου 2023

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 το σχολείο μας τίμησε την 50η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, πραγματοποιώντας εκδήλωση στο γυμναστήριο του σχολείου.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα οι μαθητές των τμημάτων Ε1 και Ε2 παρουσίασαν το χρονολογικό ιστορικό των γεγονότων από την εγκαθίδρυση της χούντας, το τριήμερο της εξέγερσης των φοιτητών μέχρι και την πτώση του καθεστώτος.

Η γιορτή πλαισιώθηκε από κείμενα και ποιήματα, φωτογραφικά ντοκουμέντα, videos καθώς και τραγούδια υπό την καθοδήγηση της μουσικού του σχολείου μας κ. Αναγνώστου Ελένης.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων Ε1 και Ε2 Γκέκας Αθανάσιος και Μακρυκώστας Ευθύμιος.

Χελιδονίσματα

Την Παρασκευή, 21 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ημέρας της εαρινής ισημερίας οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄τάξης με τη συνοδεία των εκπαδιευτικών Τσαμήτρου Αθηνάς και Ψάλτη Σοφίας κρατώντας ένα αρθρωτό ομοίωμα χελιδονιού, την «χελιδόνα», ανήγγελαν τον ερχομό της ‘Ανοιξης στον Δ/ντή, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, του Ειδικού Σχολείου Βέροιας και του 8ου Νηπιαγωγείου Βέροιας τραγουδώντας:

Μάρτη, Μάρτη μου καλέ και Απρίλη θαυμαστέ

δος κι ημείς οι μαθηταί μαθημένοι είμαστε.

Ν’ αγοράζωμεν εφτά, να πουλούμε δεκαεπτά

το ρακίν εις το ποτήρι και τα σύκα στο μαντήλι

και τα αυγά εις το καλάθι.

Δώστε μας την όρνιθα, μη μας δείρει ο δάσκαλος

κι έχετε το κρίμα μας και την αμαρτία μας.

Χελιδόνι πέμπομε πάει πέρα κι έρχεται

φέρνει μας την είδηση πως είναι καλοκαίρι.

Του χρόνου πάλι να’ρθωμε μ’ υγεία να σας δούμε

στους οίκους σας χαρούμενοι το Μάρτη να σας πούμε.

Και του χρόνου!

(Παραδοσιακό Δωδεκανήσων/ Χάλκη)

 {AG}2015/xelidonia{/AG}

DSC1

Φανταζόμαστε, για να μη βαριόμαστε

Στο πλαίσιο της σχολικής ζωής και του πολιτισμού, την Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τη συνεργασία του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας με θέμα το θέατρο και τη θεατρική ζωή. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης, Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, η Κατερίνα Γρηγοριάδου, Υπεύθυνη Υλοποίησης Προγραμματισμού & Προβολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.
Οι ηθοποιοί της παιδικής-μαθητικής σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας Πασχάλης Αραμπατζής, Θωμάς Μπαντάς, Μαριλού Βόμβολου, Μάριος Κωνσταντίνου και Ανδρέας Βασιλείου συζήτησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες για την παράσταση «Σχολείο για κλόουν» που παρακολούθησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, τους/τις ενέπλεξαν ενεργά σε θεατρικά δρώμενα βασισμένα στην παράσταση, απάντησαν σε ερωτήσεις και απορίες τους και διασκέδασαν μαζί τους.
Η ανταπόκριση, η ενεργός συμμετοχή, ο ενθουσιασμός, το αμείωτο ενδιαφέρον, το κέφι και η χαρά των μαθητών και των μαθητριών που κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησαν ως ισχυρά επιχειρήματα για την αξία της θεατρικής παιδείας στο δημοτικό σχολείο, καθώς και τη συμβολή της στην προβολή της πολιτισμικής διάστασης της εκπαίδευσης και στην αποκατάσταση της αξίας της τέχνης να διδάσκεις, να μπορείς να γοητεύεις, να επιτρέπεις στον άλλο να απολαμβάνει τη διαδικασία της μάθησης, να χαίρεσαι που μαθαίνεις.  
Ευχαριστούμε θερμά τους ηθοποιούς του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, καθώς και τη Λουκία Ορφανίδου, εκπαιδευτικό της Θεατρικής Αγωγής του σχολείου, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της καταπληκτικής εκδήλωσης, η οποία εκφράστηκε εύστοχα από τους μαθητές και τις μαθήτριες με το σύνθημα «Φανταζόμαστε, για να μη βαριόμαστε».

                        Ο Δ/ντής του σχολείου

DSC2 DSC3
     

Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση

Μια υπέροχη θεατρική παράσταση γεμάτη μηνύματα αλλά και όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια παρουσίασαν οι μαθητές της  ΣΤ’ Τάξης. Τη παράσταση παρακολούθησαν οι μαθητές του σχολείου μας καθώς και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Βέροιας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης κ. Πουρσαλίδου Κυριακή (Δασκάλα ΣΤ2), Ορφανίδου Λουκία (Θεατρικής Αγωγής), Αναγνώστου Ελένη (Μουσικής).

{AG}2014/xmas-theatre{/AG}

Σχολική Γιορτή 17 Νοέμβρη

Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, στο Γυμναστήριο του σχολείου μας, οι μαθητές της Ε΄ τάξης, με τη στήριξη των δασκάλων τους κ.κ. Ψάλτη Σοφία, Γκέκα Αθανάσιου και Μακρυκώστα Ευθύμη αλλά και της μουσικού μας κ. Αναγνώστου Ελένης, παρουσίασαν τη γιορτή για την 41η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Μια εκδήλωση άρτια οργανωμένη που κατάφερε να περάσει το πνεύμα της επετείου σε μικρούς και μεγάλους μέσα από ποιήματα, αφηγήσεις, τραγούδια και προβολή βίντεο.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους δασκάλους τους!

{AG}2014/17Noe{/AG}

Γιορτή για την επέτειο του “ΟΧΙ”

Την Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για να τιμηθεί η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 και του ηρωικού “ΟΧΙ”. Στη γιορτή, που παρουσίασαν οι  μαθητές των τμημάτων της ΣΤ’ Τάξης, διαβάστηκε το χρονικό, πεζά κείμενα ενώ στα τραγούδια συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου.
Την γιορτή ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί Ζερδαλής Σωτήρης και Πουρσαλίδου Κυριακή ενώ η μουσικός του σχολείου κ. Αναγνώστου Ελένης είχε την μουσική επιμέλεια.

{AG}2014/28Oct2014{/AG}

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στα πλαίσια της Πανελλήνια Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν στην αυλή του σχολείου μας οι παρακάτω δράσεις σε συνεργασία με το Σχολείο Ειδικής Αγωγής Βέροιας και το 8ο Νηπιαγωγείο Βέροιας:

  • 10.00-11.30: Σκυταλοδρομίες με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών της Α’, Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου μας καθώς και των μαθητών του Σχολείου Ειδικής Αγωγής και του 8ου Νηπιαγωγείου
  • 11.45-12.30: Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ μαθητών/τριών της Δ’ τάξης του σχολείου μας.

Ακολουθεί ένα μικρό video από τις εκδηλώσεις και φωτογραφικό υλικό…

{AG}2014/SxolAthl{/AG}

 

16 Οκτωβρίου 1912: Η απελευθέρωση της Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, παραμονή της επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας, μια μικρή εκδήλωση στα πλαίσια της οποίας διαβάστηκε στα παιδιά το παρακάτω κείμενο (την επιμέλεια του οποίου είχε ο δάσκαλος του σχολείου κ. Λαζόπουλος Μέλιος).

Στις 16 Οκτωβρίου 1912 η 2η Μεραρχία ελευθέρωσε ύστερα από 5 αιώνες περίπου δουλείας  τη Βέροια.  Μετά τη νίκη στο Σαραντάπορο
και τη θριαμβευτική είσοδό του στην Κοζάνη, στις 14 Οκτωβρίου του 1912 ο ελληνικός στρατός ξεκίνησε με στόχο να καταλάβει τη Βέροια και την περιοχή της και στη συνέχεια να μπει νωρίτερα από τους Βούλγαρους  στη  Θεσσαλονίκη ,  μια και στόχος της Βουλγαρίας  ήταν πάντα η Θεσσαλονίκη.
Ο διάδοχος αρχιστράτηγος Κωνσταντίνος ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει με το στρατό του βόρεια προς το Μοναστήρι, το οποίο έπρεπε κατά την άποψή του να καταλάβει για λόγους στρατηγικής. Την ίδια ώρα, οι Βούλγαροι συνέχιζαν την προέλασή τους προς τη Θεσσαλονίκη δείχνοντας πόσο τους ενδιέφερε η κατάκτησή της.
Ο  Ελευθέριος  Βενιζέλος, βλέποντας πως η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει την πιο σημαντική πόλη της Μακεδονίας, διέταξε τον Κωνσταντίνο να αλλάξει πορεία και να προλάβει τους Βούλγαρους. Ο ελληνικός στρατός έπρεπε να μπει πρώτος στη Θεσσαλονίκη. Τελικά επικράτησε η άποψη του Βενιζέλου.
Στις 9 το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου το Γενικό Στρατηγείο (που βρισκόταν ήδη στον Πολύμυλο) καθόρισε την πορεία των μεραρχιών  για την επόμενη μέρα, δηλαδή για την Τρίτη 16 Οκτωβρίου ως εξής:
Η 1η Μεραρχία θα προχωρούσε από τη Σφηκιά και το Πολυδένδρι στα περάσματα του Αλιάκμονα.
Η 2η  Μεραρχία θα προχωρούσε προς τη Βέροια, ακολουθώντας τον αμαξόδρομο  Κοζάνης-Βέροιας και σε κοντινή απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων θα ακολουθούσε η 3η  Μεραρχία.
Η 4η Μεραρχία θα κατέβαινε στη Βέροια από τα δυτικά (Βρωμοπήγαδο),  ενώ η 5η Μεραρχία θα κινούνταν προς την Πτολεμαΐδα για να προφυλάγει τα νώτα της στρατιάς.
Η 6η Μεραρχία θα κατευθυνόταν προς την Κουμαριά  και η    7η προς την Κατερίνη.
Η  γνωστοποίηση της καθόδου των ελληνικών δυνάμεων προς τη Βέροια ανησύχησε τους Τούρκους προύχοντες οι οποίοι φοβήθηκαν για τις ζωές και τις περιουσίες τους. Γι΄ αυτό πολλοί μάζεψαν γρήγορα γρήγορα όσα πράγματα μπορούσαν και ετοιμάστηκαν να φύγουν από την πόλη με το τρένο.
Τους κράτησε όμως ο μητροπολίτης Βέροιας Καλλίνικος, που τους εγγυήθηκε την ασφάλεια της ζωής τους. Συνετά σκεπτόμενος, ο μητροπολίτης κάλεσε σε κοινή σύσκεψη τους Έλληνες προεστούς της πόλης και τον Τούρκο δήμαρχο Χαλήλ Αλή Μπέη. Στη σύσκεψη εκείνη αποφάσισαν από κοινού η μια εθνότητα να βοηθήσει την άλλη σε θέματα που σχετίζονταν με την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων και ακόμα οι δύο στρατοί να μην επιδοθούν σε καταστροφές και λεηλασίες. Για το σκοπό αυτό συστήθηκε μια μεικτή πολιτοφυλακή από τους Τούρκους και τους Έλληνες προύχοντες, η οποία λειτούργησε προστατευτικά για την πόλη και τους κατοίκους της προτού ακόμα μπει στην πόλη ο ελληνικός στρατός με αποτέλεσμα να επέλθει ένας συμβιβασμός για αμοιβαία προστασία .Έτσι η Βέροια έμεινε ανέγγιχτη. Άλλος λόγος που δεν έπαθε ζημιές η Βέροια ήταν ο λίγος χρόνος που μεσολάβησε ανάμεσα στην είσοδο του Ελληνικού στρατού και την έξοδο του Τουρκικού.
Στο μεταξύ ο ελληνικός στρατός ακολουθώντας την νικηφόρα του πορεία έφθασε στα πρόθυρα της Βέροιας με τη 2η Μεραρχία στις 16 Οκτωβρίου του 1912 και αφού διέλυσε μικρή τουρκική δύναμη στα στενά του Τριποτάμου και στο Ξηρολίβαδο με την 4η Μεραρχία εισήλθε με το προπορευόμενο έφιππο απόσπασμα υπό τον ίλαρχο Πέτρο Μάνο και το επόμενο τμήμα πεζικού υπό το λοχαγό Αντώνιο Βίγγο στην πόλη και την απελευθέρωσε από τη μακραίωνη τούρκικη δουλεία.
Παράλληλα με την είσοδο του ελληνικού στρατού στη Βέροια οι τουρκικές αρχές ύψωσαν λευκή σημαία σε ένδειξη υποταγής και αποχώρησε ο τούρκικος στρατός. Το γεγονός εκείνο της άμεσης μεταβίβασης της εξουσίας στους Έλληνες καθώς και η προηγούμενη συνεννόηση των δύο κοινοτήτων για ειρήνευση και συνεργασία συνέτειναν αποφασιστικά ώστε στη Βέροια να μη δημιουργηθούν προβλήματα και έκτακτες οδυνηρές καταστάσεις και η πόλη να μην υποστεί λεηλασίες , αρπαγές, βεβηλώσεις και καταστροφές. Ο απερχόμενος όμως τουρκικός στρατός ( ?ως αντίδραση οργής και εγωισμού-) στην υποχώρησή του κατέστρεψε γέφυρες όπως τις βασικές των ποταμών Λουδία και Αξιού. H ελληνική όμως αντίδραση υπήρξε άμεση, συγκροτήθηκε επιτροπή Βεροιωτών που μάζεψε όσα άδεια βαρέλια υπήρχαν στη Βέροια και ξυλεία και έτσι επισκευάστηκαν πρόχειρα οι κατεστραμμένες γέφυρες.
Ο ελληνικός πληθυσμός της Βέροιας υποδέχτηκε με δάκρυα χαράς τον ελληνικό στρατό ανεμίζοντας στα σπίτια, στα καταστήματα και στα δημόσια κτίρια τις ελληνικές σημαίες που για αιώνες ήταν διπλωμένες στα σεντούκια και όπως γράφει ο Σπύρος Μελάς ,
«από τα μπαλκόνια οι Ελληνίδες δακρυσμένες, μας έραιναν με λουλούδια , με κουφέτα, με ρύζι σα γαμπρούς. Οι άνδρες μαζεμένοι εδώ και εκεί σκίζανε τα φέσια τους, τα ποδοπατούσανε και ζητωκραύγαζαν».
Στο άγγελμα της χαρμόσυνης είδησης ο μητροπολίτης Καλλίνικος και σύσσωμος ο λαός της Βέροιας με τους Έλληνες πρόκριτους και τους Τούρκους Μπέηδες (που παρέμειναν μαζί με τους ομοεθνείς τους στην πόλη) συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ωρολογίου και υποδέχτηκαν τον ελληνικό στρατό που μπήκε πλέον στην πόλη. Εκεί εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές χαράς, ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης. Στρατιώτες και πολίτες αγκαλιασμένοι ζητωκραύγαζαν.
Μετά, μια απέραντη λαοθάλασσα ξεχύθηκε στους δρόμους της Βέροιας και κατευθυνόταν προς τα κεντρικά σημεία: προς τη Μητρόπολη, προς την πλατεία της Εληάς και προς τον Άγιο Αντώνιο.
Ο λαός πανηγύριζε και τραγουδούσε:
Παν? τα Σέρβια, παν? τα Βέργια,
Σέρρα, Δράμα και Καβάλα θα τα πάρουμε κι αυτά.
Παν? τα Σέρβια, παν? τα Βέργια, παν? τα Γιαννιτσά
Και στην άλλη εκστρατεία θα πάμε στην Αγιά Σοφιά.
Όλοι οι Βεροιώτες, πλούσιοι και φτωχοί καλούσαν σε τραπέζια και γλέντια τον κουρασμένο στρατό. Μετά την κατάληψη της Βέροιας, ο ελληνικός στρατός αφού ξεκουράστηκε για λίγο ανεφοδιάστηκε και αναχώρησε για την απελευθέρωση της ευρύτερης περιοχής (Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά) με τελικό σκοπό την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Στην πόλη μείνανε ο βασιλιάς, ο διάδοχος και ανώτεροι αξιωματικοί. Το χαρμόσυνο γεγονός της απελευθέρωσης της πόλης ανήγγειλε στον Έλληνα Πρωθυπουργό Ε. Βενιζέλο με τηλεγράφημά του ο διάδοχος Κωνσταντίνος.
Αυτή την ημέρα την 16η Οκτωβρίου δεν πρέπει να την ξεχάσουμε ποτέ.
Ας είναι αιώνια η Μνήμη όλων των ηρώων που έπεσαν μαχόμενοι στα πεδία των μαχών και με το αίμα τους πότισαν το δέντρο της ελευθερίας.

Βικελαία Γιορτή Ποδηλάτου 2014

Το Αθλητικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό  Σύλλογο Βέροιας, την Ε.Ρ.Β.Α.Ν., την ΛΕ.ΜΟ.Β, τους Προσκόπους και Οδηγούς Βέροιας, τις Σχολικές επιτροπές Α΄Βάθμιας & Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης, ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων ,νηπιαγωγείων, Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ και ενηλίκων με διαδρομή στο κέντρο της πόλης της Βέροιας, την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 .

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ-ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΟΠΟΣ συγκέντρωσης ποδηλατών: πάρκο Εληάς (χώρος πλατάνων) για δήλωση συμμετοχής  στη Γραμματεία. ΩΡΑ  προσέλευσης 10:00πμ.  ΩΡΑ εκκίνησης 11:00 πμ κοντά στο Βλαχογιάννειο Μουσείο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 1η  Κατηγορία και  1η εκκίνηση ώρα   11.00 : μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η εξής : Αφετηρία οδός Ανοίξεως (Βλαχογιάννειο Μουσείο), οδός Ανοίξεως μέχρι την πλατεία Κόρακα, οδός Κεντρικής, οδός Μητροπόλεως, οδός Εληάς και τερματισμός στην οδό Εληάς, προς Κωτουνίου.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:  2η  Κατηγορία και  2η εκκίνηση ώρα 11:30: μαθητές Δημοτικών Σχολείων, μαθητές νηπιαγωγείων, γονείς ή κηδεμόνες (για μεγαλύτερη ασφάλεια σ? αυτήν την κατηγορία οι γονείς -ή οι κηδεμόνες- μπορούν αν θέλουν να συνοδεύουν τα μικρά παιδιά τους με ποδήλατο ή χωρίς ποδήλατο).
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η εξής : Αφετηρία οδός Ανοίξεως ( Βλαχογιάννειο Μουσείο), οδός Ανοίξεως μέχρι την πλατεία Κόρακα, οδός Βενιζέλου, οδός Εληάς και τερματισμός, στην οδό Εληάς, προς Κωτουνίου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
?    Το κράνος είναι υποχρεωτικό για όλους τους συμμετέχοντες
?    Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών τους
?    Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή κατάσταση υγείας (οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως   προκύψουν)
?    Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πρίν τον αγώνα στην γραμματεία (για τους ανηλίκους θα υπογράφει ο γονέας ή κηδεμόνας)
?    Ο χαρακτήρας της ποδηλατοδρομίας δεν είναι ανταγωνιστικός 

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
?    Σε συνεργασία με την Τροχαία Βέροιας  θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς
?    Οχήματα της τροχαίας και βοηθοί ποδηλάτες θα προπορεύονται και θα έπονται των γκρούπ των ποδηλατών
?    Στην πλατεία Εληάς   , θα υπάρχει γραμματεία, χώρος κληρώσεων & απονομών & σταθμός Α΄ Βοηθειών 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ:
?    Στο τέλος της ποδηλατοδρομίας θα κληρωθούν ποδήλατα, κράνη  και πολλά δώρα έκπληξη
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του  Αθλητικού Τμήματος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας στο τηλ. 2331-0-22178. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους την ημέρα της ποδηλατοδρομίας, μπορούν να δηλώσουν  στο 2331-0-78936.       

Για το Ν.Π.Δ.Δ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ  ΠΑΥΛΙΔΗΣ   

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Στοιχεία μαθητή-μαθήτριας:?????????????????????????..
Σχολείο ????????????Τάξη???????????????????.
Όνομα   ????????????Επώνυμο?????????????????..
                                                     
ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ
Ο/Η υπογραφόμενος/η?????????????????????????????????????  κηδεμόνας του/της ????????????????????????????????δηλώνω ότι έλαβα γνώση για την ποδηλατοδρομία που θα γίνει στη Βέροια την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και του /της επιτρέπω να   λάβει μέρος. Δηλώνω ακόμα ότι είναι υγιής και ικανός/ή για αθλητικές δραστηριότητες και οι διοργανωτές δε φέρουν καμιά ευθύνη για προβλήματα υγείας που πιθανόν να προκύψουν .

                                                                                     Υπογραφή κηδεμόνα

                                                           ??????????????..