Βικελαία Γιορτή Ποδηλάτου 2014

Το Αθλητικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό  Σύλλογο Βέροιας, την Ε.Ρ.Β.Α.Ν., την ΛΕ.ΜΟ.Β, τους Προσκόπους και Οδηγούς Βέροιας, τις Σχολικές επιτροπές Α΄Βάθμιας & Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης, ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων ,νηπιαγωγείων, Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ και ενηλίκων με διαδρομή στο κέντρο της πόλης της Βέροιας, την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 .

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ-ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΟΠΟΣ συγκέντρωσης ποδηλατών: πάρκο Εληάς (χώρος πλατάνων) για δήλωση συμμετοχής  στη Γραμματεία. ΩΡΑ  προσέλευσης 10:00πμ.  ΩΡΑ εκκίνησης 11:00 πμ κοντά στο Βλαχογιάννειο Μουσείο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 1η  Κατηγορία και  1η εκκίνηση ώρα   11.00 : μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η εξής : Αφετηρία οδός Ανοίξεως (Βλαχογιάννειο Μουσείο), οδός Ανοίξεως μέχρι την πλατεία Κόρακα, οδός Κεντρικής, οδός Μητροπόλεως, οδός Εληάς και τερματισμός στην οδό Εληάς, προς Κωτουνίου.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:  2η  Κατηγορία και  2η εκκίνηση ώρα 11:30: μαθητές Δημοτικών Σχολείων, μαθητές νηπιαγωγείων, γονείς ή κηδεμόνες (για μεγαλύτερη ασφάλεια σ? αυτήν την κατηγορία οι γονείς -ή οι κηδεμόνες- μπορούν αν θέλουν να συνοδεύουν τα μικρά παιδιά τους με ποδήλατο ή χωρίς ποδήλατο).
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η εξής : Αφετηρία οδός Ανοίξεως ( Βλαχογιάννειο Μουσείο), οδός Ανοίξεως μέχρι την πλατεία Κόρακα, οδός Βενιζέλου, οδός Εληάς και τερματισμός, στην οδό Εληάς, προς Κωτουνίου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
?    Το κράνος είναι υποχρεωτικό για όλους τους συμμετέχοντες
?    Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών τους
?    Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή κατάσταση υγείας (οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως   προκύψουν)
?    Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πρίν τον αγώνα στην γραμματεία (για τους ανηλίκους θα υπογράφει ο γονέας ή κηδεμόνας)
?    Ο χαρακτήρας της ποδηλατοδρομίας δεν είναι ανταγωνιστικός 

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
?    Σε συνεργασία με την Τροχαία Βέροιας  θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς
?    Οχήματα της τροχαίας και βοηθοί ποδηλάτες θα προπορεύονται και θα έπονται των γκρούπ των ποδηλατών
?    Στην πλατεία Εληάς   , θα υπάρχει γραμματεία, χώρος κληρώσεων & απονομών & σταθμός Α΄ Βοηθειών 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ:
?    Στο τέλος της ποδηλατοδρομίας θα κληρωθούν ποδήλατα, κράνη  και πολλά δώρα έκπληξη
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του  Αθλητικού Τμήματος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας στο τηλ. 2331-0-22178. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους την ημέρα της ποδηλατοδρομίας, μπορούν να δηλώσουν  στο 2331-0-78936.       

Για το Ν.Π.Δ.Δ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ  ΠΑΥΛΙΔΗΣ   

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Στοιχεία μαθητή-μαθήτριας:?????????????????????????..
Σχολείο ????????????Τάξη???????????????????.
Όνομα   ????????????Επώνυμο?????????????????..
                                                     
ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ
Ο/Η υπογραφόμενος/η?????????????????????????????????????  κηδεμόνας του/της ????????????????????????????????δηλώνω ότι έλαβα γνώση για την ποδηλατοδρομία που θα γίνει στη Βέροια την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και του /της επιτρέπω να   λάβει μέρος. Δηλώνω ακόμα ότι είναι υγιής και ικανός/ή για αθλητικές δραστηριότητες και οι διοργανωτές δε φέρουν καμιά ευθύνη για προβλήματα υγείας που πιθανόν να προκύψουν .

                                                                                     Υπογραφή κηδεμόνα

                                                           ??????????????..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *