Τα τμήματα της Ε΄ τάξης επισκέπτονται το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας

Στις 20/11/2014 τα τμήματα της Ε΄ τάξης με τη συνοδεία των Δασκάλων τους Μακρυγιάννη Ευθύμιο και Γκέκα Αθανάσιο, επισκέφθηκαν το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του μαθήματος της ευέλικτη ζώνης όπου τα τμήματα επεξεργάζονται το θέμα: “Ιχνηλατώντας τη Βυζαντινή Βέροια” 

Στο Μουσείο συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Γνωρίζω την πόλη μου μέσα από τα εκθέματα του ΒΜΒ, τις εκκλησίες και τ΄ αρχοντικά της». Κατόπιν τα τμήματα επισκέφτηκαν την Εκκλησία του «Αγίου Σάββα ? Παναγίας Κυριωτίσσης» και την Εκκλησία της «Αναστάσεως του Χριστού» στην οδό Μητροπόλεως.

 

{AG rootFolder=”/images/” thumbWidth=”200″ thumbHeight=”120″ newImageTag=”0″ newImageTag_days=”7″ paginUse=”1″ paginImagesPerGallery=”20″ albumUse=”1″ backgroundColor=”#ffffff” foregroundColor=”#808080″ highliteColor=”#fea804″ frame_width=”500″ frame_height=”300″ showSignature=”1″ plainTextCaptions=”1″ ignoreError=”1″ ignoreAllError=”0″ thumbAutoSize=”none” template=”classic” popupEngine=”fancybox” arrange=”priority”}Byz2014/FOTO{/AG}

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *