Τα τμήματα της Ε΄ τάξης επισκέπτονται το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας

Στις 20/11/2014 τα τμήματα της Ε΄ τάξης με τη συνοδεία των Δασκάλων τους Μακρυγιάννη Ευθύμιο και Γκέκα Αθανάσιο, επισκέφθηκαν το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του μαθήματος της ευέλικτη ζώνης όπου τα τμήματα επεξεργάζονται το θέμα: «Ιχνηλατώντας τη Βυζαντινή Βέροια» 

Στο Μουσείο συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Γνωρίζω την πόλη μου μέσα από τα εκθέματα του ΒΜΒ, τις εκκλησίες και τ΄ αρχοντικά της». Κατόπιν τα τμήματα επισκέφτηκαν την Εκκλησία του «Αγίου Σάββα ? Παναγίας Κυριωτίσσης» και την Εκκλησία της «Αναστάσεως του Χριστού» στην οδό Μητροπόλεως.

 

{AG rootFolder=»/images/» thumbWidth=»200″ thumbHeight=»120″ newImageTag=»0″ newImageTag_days=»7″ paginUse=»1″ paginImagesPerGallery=»20″ albumUse=»1″ backgroundColor=»#ffffff» foregroundColor=»#808080″ highliteColor=»#fea804″ frame_width=»500″ frame_height=»300″ showSignature=»1″ plainTextCaptions=»1″ ignoreError=»1″ ignoreAllError=»0″ thumbAutoSize=»none» template=»classic» popupEngine=»fancybox» arrange=»priority»}Byz2014/FOTO{/AG}

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *