Επίσκεψη B’ Τάξης στο Ταχυδρομείο

Η Β’ Τάξη του 8ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφτηκε το Ταχυδρομείο της Βέροιας την Παρασκευή 24/04/2015. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν για την διαδικασία της αποστολής γραμμάτων, στέλνοντας δικά τους γράμματα.

{AG}2015/taxydromeio{/AG}

Εβδομάδα εθελοντισμού «LET?S DO IT CREECE»

Από τις 20 έως τις 26 Απριλίου είναι η εβδομάδα εθελοντισμού «LET?S DO IT CREECE» δηλαδή μιας εβδομάδας δράσεων που στόχος της είναι η μύηση των μαθητών στον εθελοντισμό, η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση τους στην συμμετοχή και στην λήψη αποφάσεων καθώς και στην εφαρμογή δράσεων καθαρισμού και αισθητικής βελτίωσης του περιβάλλοντος.
Με αφορμή την εβδομάδα εθελοντισμού το σχολείο μας και συγκεκριμένα οι μαθητές των τάξεων ΣΤ2, Ε1, Ε2 και Ρομά την Τετάρτη 22 Απριλίου καθάρισαν την παιδική χαρά στην οδό Φιλώτα καθώς και τα Εβραϊκά μνήματα

{AG}2015/letsdoitgreece{/AG}

Επίσκεψη στο Γηροκομείο

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Αγωγής υγείας με θέμα τον εθελοντισμό οι μαθητές και οι μαθήτριες του Στ2 επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Βέροιας με την συνοδεία των εκπαιδευτικών Πουρσαλίδου Κυριακής, Μιχαηλίδου Σταυρούλα, Αναγνώστου Ελένη.
Οι μαθητές/τριες μας πρόσφεραν τρόφιμα, γλυκίσματα, τσουρέκια, πασχαλινά αυγά(τα οποία έβαψαν στο σχολείο), πασχαλινές κάρτες με ευχές για καλό Πάσχα.   Τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου, τον Ακάθιστο ύμνο. Μαζί με τους ηλικιωμένους τραγούδησαν καντάδες και παραδοσιακά τραγούδια, χόρεψαν καλαματιανό και συρτό.
Οι εκπαιδευτικοί: Πουρσαλίδου Κυριακή, Μιχαηλίδου Σταυρούλα θέλουν να ευχαριστήσουν την μουσικό μας κα. Αναγνώστου Ελένη για την πολύτιμη βοήθεια της, τους γονείς των παιδιών για την παροχή των τροφίμων, τον διευθυντή του σχολείου μας που μερίμνησε για την μεταβίβαση μας με λεωφορείο, και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του γηροκομείου για την φιλοξενία τους.

{AG}2015/ghrokomeio{/AG}

Εμβολιασμός μαθητών/τριών Α΄τάξης

Τη Δευτέρα 27 και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο σχολείο ο προγραμματισμένος αντιφυματικός εμβολιασμός των μαθητών και μαθητριών της Α’ τάξης.
Παρακαλούνται οι γονείς να προσκομίσουν στο σχολείο το βιβλιάριο εμβολίων (γαλάζιο βιβλιάριο) του παιδιού τους καθώς και το ερωτηματολόγιο συμπληρωμένο με τα απαιτούμενα στοιχεία.

Πασχαλιάτικες κάρτες από το Δ1

Οι μαθητές του Δ1 σχεδίασαν την ώρα της πληροφορικής (με χρήση του προγράμματος Σχεδίασης του OpenOffice) πασχαλιάτικες κάρτες, για να ευχηθούν στους συμμαθητές τους και στην οικογένειά τους Καλό Πάσχα!

{AG}2015/pasxa-d1{/AG}

Πασχαλιάτικες κάρτες από το Β2

Οι μαθητές του Β2 σχεδίασαν την ώρα της πληροφορικής (με χρήση του προγράμματος Σχεδίασης του OpenOffice) πασχαλιάτικες κάρτες, για να ευχηθούν στους συμμαθητές τους και στην οικογένειά τους Καλό Πάσχα!

{AG}2015/pasxa-b2{/AG}

Πασχαλιάτικες κάρτες από το Γ2

Οι μαθητές του Γ2 σχεδίασαν την ώρα της πληροφορικής (με χρήση του προγράμματος Σχεδίασης του OpenOffice) πασχαλιάτικες κάρτες, για να ευχηθούν στους συμμαθητές τους και στην οικογένειά τους Καλό Πάσχα!

{AG}2015/pasxa-g2{/AG}