Λειτουργία του σχολείου έως την έναρξη των μαθημάτων ? εξυπηρέτηση πολιτών

Από 1 Σεπτεμβρίου 2020 το σχολείο, ως δημόσια υπηρεσία, τελεί σε πλήρη λειτουργία. Για το διάστημα έως και την έναρξη το σχολείο θα παραμένει στην διάθεση κατά τις ώρες 08.00-13.00 για τη διευθέτηση κάθε ζητήματος που αφορά τους μαθητές και τη φοίτησή τους.

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Παρακαλούνται λοιπόν όσοι επιθυμούν για οποιοδήποτε λόγο να εξυπηρετηθούν από το σχολείο να ενεργήσουν ως εξής:

  • Αιτήματα ή ερωτήματα, τα οποία μπορούν να ικανοποιηθούν μέσω τηλεπικοινωνιακού τρόπου εξυπηρέτησης (τηλεφωνικά) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), να διατυπώνονται κατ? αυτόν τον τρόπο και θα απαντώνται ομοίως.
  • Αν απαιτείται η φυσική παρουσία του πολίτη στο σχολείο, και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός, να προτιμηθεί ο προγραμματισμός σχετικού ραντεβού.
  • Εφόσον οι πολίτες προσέρχονται αυτοπροσώπως στο σχολείο με ή χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλούνται για την λήψη εκείνων των απαραίτητων μέτρων ώστε να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία αλλά και η προσωπική υγεία των υπαλλήλων και των ίδιων των πολιτών. Ειδικότερα απαιτείται:

Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (113701/ΓΔ4/ 02-09-2020), οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, το κάθε είδους προσωπικό, καθώς και οι επισκέπτες σε όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υποχρεούνται να φέρουν προστατευτική μη ιατρική μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολείων., καθώς και η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ πολιτών και προσωπικού του σχολείου στους χώρους αναμονής και εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2331023005

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:  8dimver@sch.gr