Αγιασμός

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας του σχολείου, για το νέο σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:00.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στην σχολική μονάδα από  8.30 – 8:45 και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού και στην συνέχεια θα αποχωρήσουν, αφού πρώτα σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, στην ορθή χρήση της μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος. Η διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. 

Στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ., για λόγους υγειονομικής προστασίας, θα παραμείνει μια αντιπροσωπευτική τάξη του σχολείου με τους εκπαιδευτικούς τους. Επιλέξαμε και φέτος η τάξη αυτή να είναι η Α΄, διότι θεωρούμε σημαντική για τα παιδιά της πρώτης τάξης την πρώτη ημέρα και την πρώτη επαφή στο νέο τους σχολείο, ημέρα που όλοι θυμόμαστε.

Κατά την προσέλευση θα γίνεται έλεγχος και η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος. Οι μαθητές θα φορούν την μάσκα τους.

Η αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί κατά τμήμα.

Παρακαλούμε για την συνεργασία.

Καλή σχολική Χρονιά