Λειτουργία Σχολείου

Η λειτουργία του σχολείου ενόψει των εορτών θα σταματήσει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 (καθώς, η 24/12 πέφτει Σάββατο). Οι διακοπές των Χριστουγέννων ολοκληρώνονται στις 7 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Σάββατο, ως εκ τούτου τα μαθήματα αρχίζουν κανονικά την  Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.

Την Παρασκευή  23-12-2016, το δεύτερο διδακτικό δίωρο θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εορτή από τους μαθητές της Α΄ και  Β΄ τάξης, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Με τη λήξη της εορτής το ωρολόγιο πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά έως τις 13:15 και το Ολοήμερο έως τις 16:00.

Επίδοση βαθμολογίας Α΄ τριμήνου- ενημέρωση γονέων

baumoi-231x300Η βαθμολογία του Α? τριμήνου θα δοθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 από τις 13.15 έως τις 14.00 για τις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις. Κατά τις ίδιες ώρες μπορούν να προσέρχονται και οι γονείς/κηδεμόνες των τάξεων Α? & Β?, για τις οποίες δεν προβλέπεται βαθμολογική αξιολόγηση των μαθητών, προκειμένου να ενημερωθούν περιγραφικά για την επίδοση των παιδιών/κηδεμονευομένων τους.

Στις 13:15  οι μαθητές θα έχουν ολοκληρώσει το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας και θα έχουν σχολάσει.

Την ημέρα αυτή το ολοήμερο τμήμα του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά για τους φοιτούντες σε αυτό μαθητές.

Εκλογές Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

imagesΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Όπως ίσως γνωρίζετε, φέτος ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Έτσι, σύμφωνα με το καταστατικό μας πρέπει να διενεργηθούν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί στην τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση για την πραγματοποίηση των εκλογών τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 1:00 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στο χώρο του σχολείου.

Παρακαλούμε επίσης όποιος ή όποια γονέας – κηδεμόνας προτίθεται να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο ας επιστρέψει το παρόν έγγραφο με το ονοματεπώνυμο προς διευκόλυνση κατάρτισης του ψηφοδελτίου.  

Πληρ: Φυλακτός Αναστάσιος, 6946721623

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο