Γιορτή των Τριών Ιεραρχών

0130_Treis_Ierarxes-221x300Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δε λειτουργούν την 30η Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών. Την ημέρα αυτή με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση στο χώρο του σχολείουκαι στη συνέχεια θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Βέροιας.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά και, αφού μεταβούν με τους εκπαιδευτικούς στην εκκλησία, θα επιστρέψουν στο σχολείο, από όπου θα αποχωρήσουν κατά το διάστημα 10.00 ? 10.15. Το ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

Κοπή Βασιλόπιτας

pita 2017Την Τετάρτη  25 -01-2017,  πραγματοποιήθηκε σε όλα τα τμήματα του σχολείου, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας φρόντισε να εξασφαλίσει  βασιλόπιτες για κάθε τμήμα και για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ο τυχερός μαθητής από κάθε τμήμα κέρδισε ένα συμβολικό δώρο, κατάλληλο για την ηλικία του, προσφορά του Συλλόγου Γονέων.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία και την προσφορά του και ευχόμαστε στους μαθητές μας και σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας υγεία,  προσωπική και οικογενειακή ηρεμία και τύχη για τη νέα χρονιά.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα E-Twinning

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α1 και Α2 του σχολείου μας, μέσω του προγράμματος eTwinning, μπήκαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κατασκευάζοντας και ανταλλάσοντας ευχετήριες κάρτες με 17 σχολεία από 11 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι κάρτες που ετοιμάσαμε ταξίδεψαν προς τη Γαλλία, την Κροατία, την Τσεχία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Τουρκία, την Ουκρανία και το Ηνωμένο Βασίλειο για να δώσουν χαρά και χριστουγεννιάτικες ευχές στα παιδιά και τους δασκάλους που συνεργάστηκαν μαζί μας.

Αντίστοιχα, λάβαμε κι εμείς χειροποίητες κάρτες από τους συνεργάτες μας, στολίσαμε με αυτές τις τάξεις μας και μάθαμε τις σημαίες των χωρών προέλευσης των καρτών.

Λειτουργία Σχολείων- Έκτακτη ανακοίνωση

Λειτουργία σχολείων λόγω καιρικών συνθηκών – παγετού

Με νέα απόφαση του Δήμου Βέροιας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 τα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία θα παραμείνουν κλειστά.

Με σημερινή απόφαση του Δήμου Βέροιας και την  Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά θα παραμείνουν και την  Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία.

Mε νέα απόφαση του Δήμου Βέροιας και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία θα παραμείνουν κλειστά.

Περισσότερα: Δ/νση ΠΕ Ημαθίας

Μετά από απόφαση του Δήμου Βέροιας, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία θα παραμείνουν κλειστά, για την ασφάλεια των μαθητών, λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Περισσότερα: Δ/νση ΠΕ Ημαθίας